Vacatures

Bij tandarts Oldebroek zijn wij op zoek naar een tandarts! Als tandarts ben je verantwoordelijke voor het in kaart brengen van de mondzorggezondheid van de patiënten, periodieke controles en evaluaties. Ook stel je individuele behandelplannen op, stuur je de assistenten aan en zorg je voor een correctie dossiervorming.

Hoe ziet onze praktijk eruit?

Onze praktijk in het centrum van Oldebroek heeft een team van 3 mondhygiënisten, 5 tandartsen, 1 tandarts voor orthodontie, 12 (tandarts-, orthodontie en preventie)assistentes, 1 tandtechnieker en een Praktijkmanager die zich met hart en ziel inzetten. Met 5 ruime behandelkamers en sterilisatieruimte is het een prettige omgeving om te werken. Wat het team kenmerkt is dat ze zeer divers zijn en juist hierom erg hecht zijn.

Er hangt een prettige, collegiale en proffesionele sfeer binnen de praktijk. De drempel voor onze patiënten ligt laag, wij geven ze de aandacht en behandeling die zij verdienen. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken.

Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden wij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals esthetiek, endodontologie, implantologie en orthodontie. Al met al een mooie praktijk om te werken!

Wat neem jij mee?

Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn kwaliteiten die bij jou geheel bekend zijn. Daarnaast krijg jij energie van tevreden patiënten. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct en ga een mooie en leerzame tijd tegemoet.

 • Een diploma tandheelkunde

 • Je bent BIG geregistreerd

 • Beheersing van de Nederlandse taal

 • Je bent 2 tot 5 dagen beschikbaar

Wat bieden wij?

Mensen maken het verschil in onze organisatie. Iedereen heeft iets unieks om bij te dragen. Maar het is samenwerking en communicatie dat deze talenten kracht geeft. We bouwen daarom continu aan een open cultuur die is gestoeld op vertrouwen en een hands-on mentaliteit.

 • Werken in loondienst of zelfstandige voor minimaal 16 uur per week

 • Je maakt gebruik van A-merk materialen

 • Ondersteuning vanuit de serviceorganisatie zodat je optimaal je tijd kan besteden aan de patiënten

 • Goed gevulde en gevariëerde agenda

 • Verder specialiseren in een bepaalde techniek zoals esthetiek of endodontologie

 • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving

 • Jaarlijks personeelsuitje en uiteten met het team

Solliciteer nu!

Interesse? Voor de sollicitatie(procedure) kun je contact opnemen met Natasja Henkens via [email protected]. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Ditty Kroes via telefoonnummer 0637555553.


Open sollicitatie

Ben je werkzaam in de tandheelkunde of ga je binnenkort afstuderen? Dan komen we graag met je in contact. Binnen onze praktijk, of in ons netwerk van collega-praktijken, zijn er regelmatig vacatures. We nodigen je dan ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen voorzien van CV.

Natasja Henkens via 

[email protected] 

of via telefoonnummer 0631692886. Ook bereikbaar via Whatsapp.

Stuur ons een bericht